Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Синергія теорії та практики: практичне заняття здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-реторанна справа» на базі готельно-відпочинкового комплексу «Otaman Resort»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman01.jpg

17 березня 2023 року проведено практичне заняття для здобувачів освіти ІІ курсу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» (групи ГРС-2а, ГРС-2б) викладачами циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ – Наталією Чередняк та Оксаною Шняк з диципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» на базі готельно-відпочинкового комплексу «Otaman Resort» .

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman02.jpg

Otaman Resort – це індустрія задоволення в гармонії з природою, в атмосфері сучасного дизайну та української гостинності. Готель Otaman Resort — сучасний чотиризірковий готель з інтер’єром у стилі Hi-Tech, відкритий у січні 2021 року.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman08-09.jpg

Менеджер служби прийому і розміщення ознайомила здобувачів освіти з особливостями функціонування готелю, матеріально-технічною базою, основними та додатковими готельними послугами, характеристикою номерного фонду.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman03.jpg

Мета практичного заняття – застосувати набуті теоретичні відомості на практиці; набути практичних навичок з технології прибирання готельних номерів, виховання охайності та обережності під час прибирання.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman05-06.jpg

Досвідчені працівники служби хаускіпінг – Надія та Тетяна, поділились досвідом організаціі проведення прибиральних робіт в готельних номерах, продемонстрували технологію та послідовність прибирання заселених номерів, процес заміни постільної білизни, ознайомили зі статусом номерів «Прошу прибрати! / Будь ласка, не турбувати!», особливостями прибирання різних поверхонь з використанням професійних миючих і дезінфікуючих засобів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman07-10.jpg

Здобувачі освіти розглянули засоби та інвентар для прибирання у готелях, ознайомилися із роботою білизняного господарства, оволоділи навиками заповнення звітної документації, що використовується покоївкою на поверсі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman12.jpg

Студенти з цікавістю та практичним інтересом самостійно замінювали постільну білизну. Наочно побачили та зрозуміли, що праця у готелі, зокрема служби покоївок , потребує володіння певними фаховими кваліфікаційними компетенціями, які вони можуть здобути навчаючись за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman04-11.jpg

Завдяки проведенню занять у реальних умовах на підприємстві, здобувачі освіти отримали знання та навики підкріплені досвідом роботи у сучасному готельно-відпочинковому комплексі європейського типу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу otaman13.jpg

Висловлюємо щиру подяку адміністрації готелю «Отаман» за сприяння в організації та проведенні практичного заняття на виробництві!