Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Тиждень циклових комісій економічних дисциплін і обліку та оподаткування

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekonom1.jpg

8 листопада 2021 року розпочався тиждень циклових комісій економічних дисциплін і обліку та оподаткування Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.
Зустріч відбулась в онлайн-форматі та об’єднала студентів двох спеціальностей, випускників коледжу та майбутніх абітурієнтів.Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekonom3.jpg

Виступили з представленням спеціальності студентка випускової групи МА-3 Лілія Цап під керівництвом к.е.н. Р. Я. Старик та студентка випускової групи БО-3 Софія Струсь під керівництвом к.е.н. М.З. Піх.
В онлайн-зустрічі взяли участь випускники нашого коледжу Лісовий Павло – власник компанії Best-dim і Рибак Оксана – cтарший бухгалтер-консультант Senior Audit Associate, PwC.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekonom4.jpg

Відзначимо, що учасники заходу мали змогу дізнатись про спеціальності «Маркетинг» та «Облік і оподаткування», можливості навчання в коледжі. Випускники дізналися про те, як підготуватися до співбесіди під час прийняття на роботу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekonom5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekonom6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekonom7.jpg

Павло Лісовий та Оксана Рибак поділилися власною думкою про необхідні навички для оволодіння професією, особливостями роботи в компаніях, як створити власний бізнес, важливість вивчення іноземних мов.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekonom8.jpg

Наприкінці зустрічі Павло Лісовий та Оксана Рибак відповіли на запитання присутніх щодо актуальних вакансій, можливостей працевлаштування.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ekonom9.jpg