Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs1.jpg

22 квітня 2021 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Розвиток готельно-ресторанної індустрії України: проблеми, перспективи, інновації», присвячена 80-річчю заснування коледжу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs9.jpg

З привітальним словом та проголошенням офіційного відкриття конференції до гостей та учасників звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України Григорців Михайло Володимирович.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs11.jpg

​З радістю долучилася до вітання з нагоди відкриття науково-практичної інтернет-конференції заступник директора з навчальної роботи, к.п.н. Тарасюк Ірина Володимирівна, яка побажала всім учасникам плідної праці та нових наукових звершень.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs10.jpg

​З вітальним словом та цікавими презентаціями виступили також і запрошені гості Яворська В.В. – головний менеджер з маркетингу відділу маркетингу та туристично-інформаційної інфраструктури ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» при ЛМР та Гордон Христина – випускниця спеціальності “Готельно-ресторанна справа” нашого коледжу, менеджер туристичної фірми «Світ тревел», яка розповіла про новини літнього туристичного сезону 2021.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs3.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs4.jpg

​​У роботі науково-практичної конференції взяли участь 73 учасники, серед яких студенти, аспіранти, викладачі з 15 областей України. Особливо приємно було вітати учасників з Маріупольського коледжу ДНУ Економіки і Торгівлі ім. М. Туган-Барановського, які разом з нами є учасниками проєкту під егідою МОНУ «Схід і Захід разом».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs7.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs13.jpg

​За традицією робота конференції була організована секційно і складалась з чотирьох секцій:
🗸   Секція 1. Стратегічні напрями розвитку сфери гостинності в Україні.
🗸   Секція 2. Регіональні проблеми та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
🗸   Секція 3. Інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
🗸   Секція 4. Харчові технології в галузі готельно-ресторанного бізнесу.

За підсумками роботи конференції всі учасники та їх наукові керівники були нагороджені сертифікатами.​

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs8.jpg

Висловлюємо подяку цикловій комісії готельного обслуговування за організацію та проведення конференції, учасникам конференції за активну участь та змістовні доповіді! Бажаємо успіхів у подальшій науковій діяльності!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу grs2.jpg