22 квітня 2021 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася ІІ Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Розвиток готельно-ресторанної індустрії України: проблеми, перспективи, інновації», присвячена 80-річчю заснування коледжу.
З привітальним словом та проголошенням офіційного відкриття конференції до гостей та учасників звернувся директор коледжу, к.е.н., доцент, заслужений працівник освіти України Григорців Михайло Володимирович.
З радістю долучилася до вітання з нагоди відкриття науково-практичної інтернет-конференції заступник директора з навчальної роботи, к.п.н. Тарасюк Ірина Володимирівна, яка побажала всім учасникам плідної праці та нових наукових звершень.
З вітальним словом та цікавими презентаціями виступили також і запрошені гості Яворська В.В. – головний менеджер з маркетингу відділу маркетингу та туристично-інформаційної інфраструктури ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» при ЛМР та Гордон Христина – випускниця спеціальності “Готельно-ресторанна справа” нашого коледжу, менеджер туристичної фірми «Світ тревел», яка розповіла про новини літнього туристичного сезону 2021.
У роботі науково-практичної конференції взяли участь 73 учасники, серед яких студенти, аспіранти, викладачі з 15 областей України. Особливо приємно було вітати учасників з Маріупольського коледжу ДНУ Економіки і Торгівлі ім. М. Туган-Барановського, які разом з нами є учасниками проєкту під егідою МОНУ «Схід і Захід разом».
За традицією робота конференції була організована секційно і складалась з чотирьох секцій:
🗸 Секція 1. Стратегічні напрями розвитку сфери гостинності в Україні.
🗸 Секція 2. Регіональні проблеми та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу.
🗸 Секція 3. Інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.
🗸 Секція 4. Харчові технології в галузі готельно-ресторанного бізнесу.
За підсумками роботи конференції всі учасники та їх наукові керівники були нагороджені сертифікатами.
Висловлюємо подяку цикловій комісії готельного обслуговування за організацію та проведення конференції, учасникам конференції за активну участь та змістовні доповіді! Бажаємо успіхів у подальшій науковій діяльності!