17 лютого 2023 р. у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промиловості НУХТ» відбувся захист звітів виробничої практики у групі ГРС-3с – здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».
На захисті були присутні викладачі циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи: Наталія Чередняк, Оксана Шняк, Тетяна Гарасим і Тетяна Яцина.
Під час проходження практики студенти вивчали діяльність підприємств сектору гостинності, ознайомились з роботою готелів і ресторанів, з технологічними процесами обслуговування різного контингенту туристів, виконали міні- проєкти – індивідуальні завдання.
Здобувачі освіти звітували про результати проходження практики у формі презентації, у якій охарактеризовували основні аспекти діяльності готельного підприємства чи закладу ресторанного господарства, згідно з програмою виробничої практики.
Викладачі відзначили самостійність, індивідуальність і креативний підхід студентів під час підготовки презентацій і звітів.