Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

ТИЖДЕНЬ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ. ДЕНЬ 4.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec01.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec02.jpg

Відбувся творчий конкурс на кращу презентацію “Моя спеціальність” серед здобувачів 3-4-х курсів спеціальності “Харчові технології” ОПП ‘Виробництво хліба макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів “, “Бродильне виробництво і виноробство “, метою якого було розкриття творчого потенціалу особистості, вміння пропонувати своє бачення щодо популяризації спеціальності, здатність виконувати креативні завдання, що засвідчує готовність до майбутнього фаху, адже технолог – це творець!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec08-09.jpg

Конкурс оцінювало журі з представників адміністрації за наступними критеріями:

  • гасло спеціальності та зовнішній вигляд учасника;
  • відповідність презентації темі;
  • наявність в презентації ілюстрованих матеріалів;
  • вміння представлення учасником презентації;
  • висновок- переконання, чому я обрав(ла) цю спеціальність.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec14.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec17.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec16.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec15.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec03.jpg

Члени жюрі визначили переможців конкурсу та відзначили призами усіх учасників.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec10-12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу spec11-13.jpg

Захід відбувся в теплій, творчій атмосфері і склав приємні враження для всіх присутніх!