Ці правила регламентують порядок організації та проведення прийому на навчання до ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій».
Інформаційна таблиця 1
Перелік освітньо-кваліфікаційних ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання
Інформаційна таблиця 2
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули базову загальну середню освіту
Інформаційна таблиця 3
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули повну загальну середню освіту
Інформаційна таблиця 4
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника