Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

«Великдень у Львові»
проект «Схід і Захід разом»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel1.jpg

6 травня 2021 року відбувся спільний виховний захід разом із представниками Маріупольського коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського на тему «Великдень у Львові» у рамках проєкту під егідою Міністерства Освіти і Науки України

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel2.jpg

Метою даного заходу є: формувати стійкий інтерес до традицій святкування Світлого свята Великодня; ознайомити  студентів із звичаями та особливостями святкування Пасхи у Західній Україні, зокрема у м. Львові; відроджувати і примножувати традиції українського народу; виховувати почуття любові до своєї держави.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel3.jpg

З вітальним словом до учасників відео зустрічі звернулася заступник директора з навчальної роботи, к. п. н. Тарасюк І.В., яка зазначила, що Великдень – це світле і радісне свято, яке несе з собою віру, надію і любов.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel4.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel5.jpg

Студентки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» групи ГРС-1с Волоско Тетяна і Кіндрик Христина демонстрували цікаву презентацію, розповіли про особливості та традиції святкування, про страви пасхального кошика, про львівський Великодній ярмарок, фестиваль писанки, Великдень у Шевченківському Гаю, поливальний понеділок. Учасники зустрічі переглянули відеоролик про великий день Христового Воскресіння.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel7.jpg

А неочікуваним подарунком для студентів Маріупольського коледжу було відеопривітання від студентів Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ із світлим святом Пасхи.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel8.jpg

Незважаючи на особливості святкування Великодня в умовах карантину, сучасні засоби комунікації дозволили учасникам заходу бути єдиною родиною і відчути неповторну атмосферу свята.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel9.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vel10.jpg

Викладачі циклової комісії «Готельного обслуговування» щиро дякують усім учасникам відео конференції, особлива подяка заступнику директора з виховної роботи Бистровій О.М. за спільну зустріч та позитивні емоції. Сподіваємося й надалі на плідну і творчу співпрацю!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу Великдень-у-Львові3.jpg