Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Вже традиційні зустрічі із стейхолдерами

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу stakehold01.jpg

26 березня у ВСП ,,Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ” відбулася зустріч зі стейкхолдерами.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу stakehold02.jpg

Ми віримо, що справжнє навчання виходить далеко за межі аудиторій. У світі, що швидко змінюється нашим завданням є надання студентам знань, підготовки їх до життя, кар’єри та громадянської відповідальності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу stakehold03.jpg

Через стажування, майстер-класи та проєкти з нашими партнерами, студенти отримують реальний досвід, що наближає їх до майбутньої професії.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу stakehold04.jpg

Зустрічі з експертами і практиками відкривають перед студентами ширший погляд на індустрію та світові тенденції.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу stakehold05.jpg

Важливо підкреслити, що наша співпраця зі стейкхолдерами не обмежується лише освітньою сферою. Завдяки нашим партнерствам, ми маємо неймовірні історії успіху, коли наші стейкхолдери не лише діляться своїм досвідом та знаннями, а й запрошують наших студентів приєднатися до їхніх команд.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу stakehold06.jpg

Ми дякуємо нашим партнерам ТзОВ “Віденська кава”та ПрАТ «Концерн Хлібпром» за їх відкритість, готовність ділитися та можливості, які вони надають нашим студентам та випускникам. Ваша підтримка та участь є ключовими елементами в підготовці наступного покоління професіоналів.