Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Викладачі коледжу взяли участь у вебінарі «Все про дріжджі від «А» до «Я»»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу driz4.jpg

28 жовтня 2021 р. компанія LESAFFRE проводила вебінар на тему «Все про дріжджі від «А» до «Я»». Участь у вебінарі взяли викладачі циклової комісії технології хлібопекарського та кондитерського виробництв Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ к.т.н. М. І. Назар., к.т.н., доцент В. П. Рак.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу driz5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу driz1.jpg

Під час вебінару були розглянуті історичні факти про виникнення дріжджів, представлено асортимент дріжджів, які використовуються у хлібопекарській промисловості, їхні властивості та детально проаналізовано вплив дріжджів при певних технологічних параметрах на технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу driz2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу driz3.jpg