Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Виховний захід з нагоди Дня Соборності України

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу soob02.jpg

З нагоди великого державного свята – Дня Соборності України, – який цьогоріч проходив під гаслом «Наша єдність – наша зброя», у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбувся урочистий виховний захід для студентів першого курсу, до якого долучилися також викладачі та працівники коледжу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу soob03.jpg

Зі вступним словом до присутніх звернувся директор, заслужений працівник освіти України, к.е.н., доц. Григорців М.В., який наголосив на тому, що соборність та єдність є базовою національною цінністю нашого народу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу soob01.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу soob04.jpg

Про історію та значення свята розповіли к.і.н, доц. Шеремета О.М. та к.і.н. Джула С.С., які у своїх виступах підкреслили значення Соборності і як об’єднання етнічних територій, і як духовної єдності всіх громадян держави, незалежно від національної приналежності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу soob05.jpg

Усі учасники заходу-бесіди відтворили “живий ланцюг”, як символ єднання української нації.
Ми, українці, – міцна та вільна нація, пам’ятаємо, що крізь тяжкі випробування, наша країна виходить сильнішою, ніж раніше. Сподіваємося, що наш досвід, наша віра і наша наснага пришвидшать день нашої Перемоги над ворогом.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу soob06.jpg

Горді за нашу культуру, мову та традиції, за нашу єдність та спільні досягнення. Нехай День Соборності додасть сили та натхнення усім українцям, де б вони не знаходилися. Нехай він підкреслить нашу віру у світле та процвітаюче майбутнє нашої України.

У цей день необхідно також вшанувати наших захисників. Їхні мужність, відвага та посвяченість захисту Батьківщини є джерелом глибокої поваги та вдячності.