Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся захист звітів виробничої практики здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gottel04.jpg

17 лютого 2023 р. у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промиловості НУХТ» відбувся захист звітів виробничої практики у групі ГРС-3с – здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gottel05.jpg

На захисті були присутні викладачі циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи: Наталія Чередняк, Оксана Шняк, Тетяна Гарасим і Тетяна Яцина.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gottel02.jpg

Під час проходження практики студенти вивчали діяльність підприємств сектору гостинності, ознайомились з роботою готелів і ресторанів, з технологічними процесами обслуговування різного контингенту туристів, виконали міні- проєкти – індивідуальні завдання.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gottel03.jpg

Здобувачі освіти звітували про результати проходження практики у формі презентації, у якій охарактеризовували основні аспекти діяльності готельного підприємства чи закладу ресторанного господарства, згідно з програмою виробничої практики.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу gottel01.jpg

Викладачі відзначили самостійність, індивідуальність і креативний підхід студентів під час підготовки презентацій і звітів.