Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся захист курсових робіт здобувачів освіти заочної форми навчання з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot01-1024x768.jpg

22-23 грудня 2022 р у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ, в змішаному форматі, відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» студентів ІІІ курсу заочної форми навчання за ОПП «Готельно-ресторанна справа».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot02.jpg

Основне завдання підготовки курсової роботи полягає у закріпленні теоретичних знань з дисципліни, набутті вміння узагальнювати теоретичний матеріал, самостійно збирати і опрацьовувати інформацію стосовно обраної теми, об’єктивно оцінювати результати аналізу, а також обґрунтовувати та надавати відповідні пропозиції.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot03.jpg

На захисті були присутні – заступник директора з навчальної роботи, к.п.н. Ірина Тарасюк; в.о. завідувача відділення готельно-ресторанної справи Оксана Шняк та голова циклової комісії готельного обслуговування – Наталія Чередняк.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot04-1024x414.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot05-1024x464.jpg

Студенти успішно захистили свої роботи, а члени комісії відмітили високу якість виконання курсових робіт, їх актуальність та змістовність

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot06-1024x443.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ggot07-1024x447.jpg