Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся захід-реквієм присвячений Дню Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi02-2.jpg

Щороку 20 лютого наша держава вшановує подвиг Героїв Небесної Сотні, тих, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього. Вони полягли за Гідність, за Волю, за велику мрію…

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi01-2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi16.jpg

Цей подвиг, та події цього часу, змінили хід історії України та поклали початок кінця російської імперії. Перемога на Майдані – це наша перша перемога над російським агресором.
Щоб нагадати про події 2014 року, які змінили нашу свідомість і майбутнє нашої країни, про які не маємо забувати ми й має знати молодь, 20 лютого 2024 року в режимі онлайн відбувся.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi07.jpg

Метою даного заходу, в першу чергу, було увічнити людську, громадянську і національну відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави; гідно вшанувати подвиг загиблих за ідеали демократії, права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi08.jpg

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні. Тиша, в якій відчувалися біль, смуток і скорбота. Вдивляючись у кожне обличчя, які зображені на плакаті ми низько схиляємо голови перед пам’яттю людей різного віку, які загинули у мирний час XXI століття.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi09.jpg

Учасники цього заходу згадувати про події дворічної давності, про ті страшні дні, години, хвилини, які відбувалися в Києві на Хрещатику… від перших мирних протестів студентів у столиці та брутального їх розгону із жахливими побоями, супротив громадськості задля захисту прав та свобод, гарантованих Конституцією. Гідність, Відданість та Патріотизм, які сьогодні засяяли новими гранями, стати своєрідним поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi11.jpg

Пробудилася приспана роками національна свідомість людей. На жаль, Україна сьогодні стикнулася з іншим, опинившись в трагічній ситуації бойових дій. Але ми пишаємося тим, що в історії нашої Славної Країни є багато прикладів того, як треба любити й обороняти свій край. «Небесна Сотня» – це Герої нашого часу!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi14.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi15.jpg

Наостанок зазначили, що наша зустріч це не про смерть, а про героїчну боротьбу, самопожертву, готовність українського суспільства захищати незалежність та суверенітет своєї Батьківщини, бо «лютий» обов’язково завершиться, а переможний дух – дух нашої СВОБОДИ принесе нам весну, яка стане початком нового життя!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi17.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi13.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу svyato-geroi18.jpg