Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся комплексний державний іспит здобувачів освіти денної та заочної форми навчання за освітньо-професійної програмою «Готельно-ресторанна справа»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-01.jpg

З 19 по 23 лютого 2024 року відбувся комплексний державний екзамен за фахом для студентів денної та заочної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-02.jpg

Державний екзамен – це завершальний етап навчання в коледжі. Для випускників державний іспит – це надзвичайно важливий і хвилюючий момент, адже вони перед членами державної екзаменаційної комісії повинні підтвердити рівень здобутих у коледжі теоретичних знань та практичних умінь.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-03-07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-04.jpg

Головою державної екзаменаційної комісії був Святослав КАСЬЯНЧУК, директор ТОВ «Готель на Лемківській». Ним у вступному слові відзначено, що сьогодні, як ніколи, важливо дбати про безпеку гостей, підвищувати рівень обслуговування та якість готельно-ресторанних послуг.

Члени державної екзаменаційної комісії: Михайло ГРИГОРЦІВ – директор коледжу доцент, к.е.н., заслужений працівник освіти України та Оксана ШНЯК – викладач циклової комісії харчових технологій і готельно-ресторанної справи оцінювали якість виконання комплексного завдання з фахових дисциплін «Організація та технологія обслуговування в готелях», «Основи менеджменту», «Гігієна і санітарія на підприємствах готельного типу», «Основи охорони праці».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-05-06.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-08-09.jpg

Іспит проходив з дотримання усіх безпекових норм. Під час повітряної тривоги здобувачі та члени комісії спустилися в облаштоване укриття. Екзаменаційна комісія працювала професійно та злагоджено. Студенти-випускники в процесі складання комплексного кваліфікаційного екзамену продемонстрували ґрунтовні знання з фахових дисциплін, відповідали на тестові завдання та теоретичні питання, вирішували ситуаційні задачі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-11-12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-14-15.jpg

Рішенням екзаменаційної комісії за результатами складання комплексного кваліфікаційного екзамену, випускникам 2024 року, які в повному обсязі виконали відповідний навчальний план та успішно склали комплексний кваліфікаційний екзамен, присвоїти кваліфікацію фаховий молодший бакалавра з готельно-ресторанної справи з видачою дипломів встановленого зразка.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-13.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-16.jpg

Циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної справи вітає випускників коледжу із успішним завершенням навчання та бажає подальших успіхів! Нехай яскраве та незабутнє професійне майбутнє в мирній Україні чекає кожного з вас!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу dek-got-24-10.jpg

Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та працювати!
Разом до перемоги!