27 вересня 2023 року до Всесвітнього дня туризму у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ згідно програми заходів з проведення тижня циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, відбувся майстер-клас «Приготування страв грузинської кухні» від Павла ШАМАНСЬКОГО – шеф-кухаря ресторану грузинської кухні «Стумарі» готелю Optima Collection Мурал.
Шеф-кухарем представлено три страви грузинської кухні, а саме: «Оджахурі із свининою» (смажена картопля із мясом, цибулею та спеціями – уцхо-сунелі) і «Хачапурі по-аджарськи» та» Хачапурі по-мегрельськи».
Керівник відділу персоналу мережі готелів Optima Hotels and Resorts Ольга Сергіївна Зубань презентувала напрямки діяльності закладу на ринку туристичних послуг України.
У майстер-класі із приготування страв грузинської кухні брали учні 9-их класів Щирецького ліцею імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області.
Також у заході були залучені студенти ІІІ курсу відділення готельно-ресторанної справи коледжу.