Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулася екскурсія для студентів коледжу «Львів очима України»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks01.jpg

З метою популяризації української культури у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ вже традиційно для студентів організовують екскурсії, під час яких вони можуть ознайомитися з найвідомішими архітектурними перлинами нашого міста.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks02.jpg

26 вересня 2023 року для студентів освітньо-професійноі програми «Готельно-ресторанна справа» відбулася екскурсія «Львів очима України», яку провела методист–екскурсовод, керівник гуртка туристично–краєзнавчого центру “Княжий” Катерина Мякушко.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks08.jpg

Прогулюючись вуличками Львова студенти і викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи ознайомилися з найбільш цікавими архітектурними об’єктами міста та історією їх формування. З кам’яниць за ними спостерігали мудрі леви, а сурмач Ратуші зачарував чудовою мелодією. Никифор Дровняк дозволив потерти свій палець і загадати бажання, а винахідник Ян Зех запросив познайомитись з історією появи в місті гасової лампи. Також, спільно розшукували найменший пам’ятник і знайшли свої знаки зодіаку на будинку «Пір року». Побачили порохову вежу – мовчазного свідка оборони Львова і почули бій годинника на ратуші.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks11.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks06.jpg

Екскурсійна діяльність є невідʼємною частиною національно-культурного відродження України, оскільки передбачає глибоке знання історії. Практичне осмислення різнобічних практик сучасної екскурсійної діяльності надає формування компетенцій та набуття практичного досвіду майбутніми фахівцями сфери гостинності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks05.jpg

Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ висловлює вдячність туристично–краєзнавчому центру “Княжий” за співпрацю та надану можливість студентам вдосконалити свої навики та отримувати цінний практичний досвід під керівництвом досвідченого фахівця у галузі екскурсійного та організаційного менеджменту – пані Катерини Мякушко.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks03-07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу eks12.jpg