Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулась гостьова лекція на тему
«Інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hlib01.jpg

23 листопада 2021 р. для студентів Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», відбулась гостьова лекція, яку провела проф. д.т.н. Сильчук Тетяна Анатоліївна, на тему «Інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hlib02.jpg

Під час лекції було розглянуто різні способи приготування хлібобулочних виробів, вплив рецептурних компонентів на якість готової продукції та проаналізовано харчову цінність виробів і шляхи збагачення цієї продукції нетрадиційною сировиною.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hlib03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hlib04.jpg

Після завершення зустрічі доц. к.т.н. Зуйко Віра Ігорівна детально розповіла студентам випускних груп про умови вступу в Національний університет харчових технологій у 2022 році.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hlib05.jpg

Дякуємо Т.А. Сильчук та В.І. Зуйко за цікаву, сучасну і актуальну інформацію. Чекаємо на нові зустрічі!