Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбулося засідання щодо особливостей організації та проведення атестації педагогічних працівників коледжу
у 2021/2022 н.р.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ates11.jpg

02 грудня 2021р. у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» в режимі онлайн за організації заступника директора з навчальної роботи, к.п.н. Ірини Тарасюк та завідувача навчального науково-методичного відділу Ігора Леськіва відбулося засідання щодо особливостей організації та проведення атестації педагогічних працівників коледжу у 2021/2022н.р.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ates2.jpg

Атестація у 2021/2022 н.р. відбуватиметься відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930 (зі змінами).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ates3-576x1024.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ates4-576x1024.jpg

Протягом міжатестаційного періоду атестаційна комісія коледжу вивчатиме педагогічну діяльність осіб, які атестуються, шляхом відвідування занять, виховних заходів, ознайомлення з навчальною документацією щодо виконання педагогічним працівником своїх посадових обов’язків, його участі у роботі методичних об’єднань, конкурсах та інших заходах, пов’язаних з організацією освітнього процесу.

Викладачі, які атестуються у 2021/2022н.р. за організації методистів коледжу к.п.н. Ольги Туриці та Олександри Довбуш розпочали підготовку портфоліо. Мета створення портфоліо – визначення динаміки значущих результатів самоосвіти, забезпечення моніторингу професійного зростання педагогічного працівника, демонстрація його здатності до практичного застосування психолого-педагогічних знань.