Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відкрите заняття з дисципліни «Організація і технологія обслуговування в готелях»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу chered-ped01.jpg

12 лютого 2024 р. викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Наталія ЧЕРЕДНЯК провела відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в готелях» для здобувачів освіти третього курсу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Тема лекційного заняття «Фактори, які впливають на якість готельних послуг».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу chered-ped02.jpg

Під час заняття були використанні методи групової роботи, мозкового штурму, проблемної бесіди. Цікавим підсумком заняття була «хмара слів».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу chered-ped03.jpg

Викладачем було продемонстровано добре володіння навчальним матеріалом, методикою проведення занять, вміння організувати та зацікавити здобувачів, вміле застосування інноваційних форм навчання. Протягом заняття студенти активно ставили запитання, висловлювали власні думки, обговорювали проблемні питання якісного обслуговування.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу chered-ped04.jpg

Загалом заняття було проведено на високому методичному рівні із залученням сучасних технічних засобів і заслуговує на схвальні відгуки.