Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відкритий онлайн-вебінар

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 1-web.jpg

Впровадження змішаного навчання в закладах фахової передвищої і вищої освіти потребує перегляду підходів до організації та учасників освітнього процесу, перш за все, викладачів. Постійне вдосконалення методики викладання дисциплін повинно супроводжуватись педагогічним контролем і, насамперед проведенням відкритих занять, які є невід’ємним елементом методичної роботи викладачів коледжу, а також важливою компонентою атестації педагогічних працівників. Адже метою таких занять є виявлення рівня професійної компетентності та педагогічної майстерності викладачів, активізація творчої професійної діяльності, стимулювання якісної роботи, підвищення відповідальності за результати освітньої діяльності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 2-web.jpg

08 жовтня 2020р. викладачем циклової комісії обладнання харчових виробництв Панасюк Марією Богданівною, було проведено відкритий онлайн-вебінар на тему «Обробка матеріалів тиском (пресування)» у групі ХМК-1с, на базі платформи Google Classroom у Google Meet з дисципліни: “Процеси і апарати харчових виробництв».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 3-web.jpg

Під час проведення заняття викладач демонструвала сучасні методики, технології та активні методи навчання, які сприяли успішному засвоєнню студентами навчального матеріалу. З досвідом проведення заняття мали змогу ознайомитися педагогічні працівники коледжу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 4-web.jpg

Підсумки проведеного заняття стали підставою для жвавого обговорення серед викладачів коледжу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу 5-web.jpg