Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відтепер студенти коледжу поглиблено вивчають німецьку мову

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу germ1.jpg

28 жовтня 2021 р. у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася онлайн-зустріч з Денисом Невінським, директором Німецько-українського освітнього центру Національного університету «Львівська політехніка» щодо можливості поглиблено вивчати німецьку мову та продовжити навчання у Німеччині після завершення навчання в коледжі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу germ2.jpg

Для реалізації цієї можливості 23 квітня 2021р. директором коледжу к.е.н., доцентом Михайлом Григорцівим було підписано договір з Торгово-промисловою палатою німецького міста Ерфурта, яка має великий досвід у впровадженні дуальної системи освіти у Німеччині.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу germ3.jpg

Німецькі партнери в особі керівника FAV Service gGmbH Хайко Шюлера, підтвердили, що готові навчати студентів коледжу німецької мови й надалі забезпечити їх стипендією під час навчання у Німеччині – 939 євро на місяць. Водночас FAV Service gGmbH надаватиме студентам всіляку підтримку, зокрема з пошуком житла, оформленням усіх необхідних документів та іншим.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу germ4.jpg

Студенти та батьки, які брали участь в онлайн-зустрічі, виявили значну зацікавленість щодо запропонованих можливостей продовження навчання у Німеччині. Уже у листопаді студенти коледжу, які мають наміри отримати диплом європейського взірця, розпочнуть поглиблене вивчення німецької мови.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу germ5.jpg