Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Вітаємо випускників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з отриманням дипломів молодшого спеціаліста!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip01.jpg

03 лютого 2022 року у конференц-залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, з дотриманням санітарних вимог та обмеженою кількістю учасників, відбулося вручення дипломів випускникам спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip02.jpg

Дипломи молодшого спеціаліста отримали 43 студенти, з них – 11 студентів з відзнакою за успіхи у навчанні.

Для студентів-випускників, викладачів та їх батьків – вручення дипломів – визначна подія. Адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip06.jpg

З вітальним словом до випускників звернувся Дмитро Сколоздра, завідувач відділення готельно-ресторанної справи та побажав мудрих рішень і дій, високих навчальних та професійних досягнень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів, впевненості у власних силах і постійного самовдосконалення. Вітаючи випускників, Дмитро Романович зазначив, що обрана спеціальність сьогодні є надзвичайно затребуваною на ринку праці, а отримані знання дадуть можливість випускникам зробити перший крок у доросле життя і продуктивно працювати для розвитку сфери гостинності та процвітання нашої країни.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip05.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip08.jpg

Привітали випускників зі знаменною подією Наталія Чередняк – голова циклової комісії готельного обслуговування, куратор випускної групи ГРС-4а; Курницька Ірина Йосипівна – куратор групи ГРС-4б та Володимир Грицак – куратор групи ГРС-3с.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip14.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip11a.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip13.jpg

Майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу нині, тримаючи в руках заповітні дипломи, згадують, чому вирішили навчатися саме за цією спеціальністю: для когось із сьогоднішніх фахівців – це мрія всього життя, для інших – сімейна традиція.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip10.jpg

Випускники висловили адміністрації коледжу та викладачам зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу vvip03.jpg

Вітаємо наших випускників з отриманням дипломів, з цією чудовою і великою подією! Бажаємо вагомих професійних досягнень, успіхів у всіх починаннях, поваги серед колег, вірної підтримки близьких та приголомшливих життєвих можливостей у саморозвитку!