Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Герою України Тарасу Березюку мало б виповнитися 35 років

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу taras2web.jpg

03 січня 2023 року мало б виповнитися 35 років Тарасу Березюку, завідувачу економіко-технологічного відділення ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ», життя якого обірвалось у День незалежності України 24 серпня 2022року в бою з російськими окупантами.

Тарас Березюк закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім.І.Франка. Представник колективу «Pride», націоналіст та відданий фанат львівських Карпат, учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист.

Власним прикладом відданого служіння рідній Україні він був взірцем патріотизму і мужності для студентської молоді та колег.

Колектив коледжу безмежно сумує за колегою, викладачем історії та соціології, завідувачем економіко-технологічного відділення.

Молимо Господа, щоб подарував йому вічне життя та спокій, а світлу пам’ять про Тараса ми назавжди залишимо в наших серцях.

Безмежна шана, вічна і світла пам‘ять відважному сину українського народу, мужньому захиснику та справжньому патріоту України!

Слава Україні! Героям слава!