Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Герої не вмирають, вони залишають поле битви, щоб оберігати Україну на небесах…

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу taras.jpg

З великим сумом колектив ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» приймає жахливу звістку, в яку неможливо повірити. Обірвалось життя завідувача економіко-технологічного відділення Тараса БЕРЕЗЮКА.

Тарас Березюк народився у 1988 році. Закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім.І.Франка. Представник колективу «Pride», націоналіст та відданий фанат львівських Карпат, учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист. Власним прикладом відданого служіння рідній Україні він був взірцем патріотизму і мужності для студентської молоді та колег.

До втрати близької людини ніколи не можна бути готовим, адже з нею йде частинка нашої душі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, коли зупиняється серце рідної людини, проте світлі спогади про неї завжди будуть сильнішими за смерть.

Поділяємо горе з рідними та близькими, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи.

Нехай світла пам’ять про Тараса назавжди залишиться в наших серцях, а Бог подарує йому вічне життя та спокій.

Безмежна шана, вічна і світла пам‘ять відважному сину українського народу, мужньому захиснику та справжньому патріоту України!

Слава Україні! Героям слава!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tarik.jpg