Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Гурткова робота. Виробництво вина здобувачами освіти

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу guurt03.jpg

Продовжуємо роботу з виробництва вина здобувачами гуртка «Крафтяр».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу guurt01-06.jpg

Для зброджування виноградного сусла використовуємо скляний посуд із спеціальним гідрозатвором для відведення діоксиду вуглецю.

!!! Важливо, щоб у банку не попав кисень!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу guurt02.jpg

Бродіння протікає під дією диких дріжджів, які були на поверхні виноградних ягід.

Гуртківці захоплено спостерігають за виділенням бульбашок СО2 у вині, які можна почути під час головного бродіння.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу guurt05-06.jpg

Здобувачі набувають первинних навичок у створенні чудового напою і з нетерпінням очікують результатів.