Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Гурткова робота «Крафтяр»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod-kraft01.jpg

До Дня святого Валентина члени гуртка «Крафтяр» з керівниками, викладачами циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ- Лідією ВОЛЬСЬКОЮ та Олександрою ДОВБУШ, презентували сухе червоне вино, яке дозрівало близько трьох місяців.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod-kraft03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod-kraft06.jpg

Так як кохання є не лише приємно-солодким, але і ніжно-терпким, саме з такими нотками терпкості учасники гуртка отримали вино, що є чудовою ознакою хорошої якості напою!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod-kraft04.jpg

Гуртківці спеціальності «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів напоїв мінеральних та питних вод» отримали приємні враження від дегустації вина, удосконалили свої знання, вміння, навички та з користю провели вільний час.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod-kraft02-05.jpg