Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Заняття на базі пекарні «Savran»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу savran01-02.jpg

20 лютого 2024 р. викладач циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, к.т.н., доцент Валентина РАК провела в групі ХМК-2с лабораторну роботу в умовах виробництва з дисципліни «Інноваційні технології галузі» на тему: «Вплив збагачуючих добавок на якість пшеничного хліба», метою якого було ознайомлення здобувачів освіти з особливостями сучасного крафтового виробництва хлібобулочних виробів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу savran04-05.jpg

Заняття відбулось у сімейній пекарні «Savran», власницею якої є випускниця коледжу за спеціальністю «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Ірина САВРАН.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу savran07-08.jpg

Зняття проходило в декілька етапів:

  • здобувачі освіти готували хліб «Гречаний», а саме відважували сировину, проводили ламінацію тіста;
  • ознайомилися з «олодною» технологією приготування тіста;
  • провели органолептичну оцінку якості випечених виробів та зробили висновок щодо впливу гречаного борошна на якість готової продукції.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу savran09-11.jpg

Після лабораторного заняття власниця пекарні провела для здобувачів майстер-клас з розробки різних хлібобулочних виробів та пригостила всіх своєю продукцією.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу savran03-06.jpg

Пекарня «Savran»- це затишне місце з широким асортиментом чудових і неймовірно смачних хлібобулочних виробів.

Також власниця пекарні запросила здобувачів до себе на підприємство для проходження технологічної практики, під час якої студенти зможуть ще краще реалізувати зв’язок теорії з практикою.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу savran10.jpg

Щира подяка Ірині САВРАН за запрошення та можливість закріплення теоретичних знань здобувачів освіти на практиці. Наші випускники – наша гордість!