Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Літнє міжнародне фахове стажування студентів

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу got2.jpg

Міжнародне стажування є сучасною та ефективною формою підготовки майбутніх фахівців у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Група студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» вже вдруге проходять літнє міжнародне фахове стажування в Республіці Болгарії у готельно-ресторанному комплексі «White Lagoon 4*», що розташований поблизу курортних міст Балчик і Каварна, у екологічно чистому, сприятливому для сімейного відпочинку та оздоровлення місці, безпосередньо на березі Чорного моря.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу got3.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу got4.jpg

Цінність таких стажувань в тому, що дозволяють студентам збагатити свої знання та вдосконалити практичні навички і вміння, а отриманий закордонний досвід роботи безумовно стане в нагоді у майбутньому професійному житті. Наші студенти мають чудову можливість провести літо біля моря, вивчити звичаї та культуру Болгарії, покращити розмовний рівень іноземної мови, познайомитися з новими друзями та на практиці застосовувати отримані знання з організації і технології обслуговування в готелях відповідно до міжнародних стандартів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу got6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу got5.jpg

Стажисти працюють на різних посадах сфери обслуговування. Зокрема, адміністратор, бармен, офіціант, кухар, помічник кухаря та ін.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу got7.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу got8.jpg

Вітаємо наших студентів у Болгарії та бажаємо отримати максимум задоволення від цієї поїздки.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу got1.jpg