Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо-2021»

25 вересня 2021 р. у Яворівському національному природному парку з нагоди Всесвітнього дня туризму вже вкотре відбувся Молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver1.jpg

Метою заходу є формування екологічної культури та патріотичної свідомості молодого покоління, популяризація української туристичної пісні, окрім того, фестиваль дає можливість розкрити таланти студентів у написанні власних пісень.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver2.jpg

Не вперше учасниками цього фестивалю були студенти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

До складу команди «Дика качка» під керівництвом голови циклової комісії Н. А. Чередняк, викладачів Т. Г. Березовецької, Т. І. Яцини та Т. С. Гарасим увійшли студенти старших курсів: З. Кіндій (капітан команди), С. Рибка, У. Борщевська, С. Дідусь, А. Дацко, А. Ткачова та Ю. Олійник.

Цьогоріч не просто було змагатися у фестивалі, оскільки у ньому брали участь вісім студентських команд з різних навчальних закладів Львівщини.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver3.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver4.jpg

Конкурсна програма фестивалю складалась з таких частин: презентація команди, виконання пісень – української народної, туристичної, авторської та розповіді-бувальщини про студентське життя. Наша команда «Дика качка» отримала перемогу в номінації: «Найкраща авторська туристична пісня».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver7.jpg

Окрім конкурсної програми, студенти мали змогу познайомитись з новими друзями, поспівати біля ватри пісень, скуштувати смачний куліш.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver8.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver9.jpg

Щиро вітаємо студентів коледжу з перемогою та бажаємо їм нових звершень! А також дякуємо організаторам фестивалю та співочому журі (Леонтію і Лідії Бебешко) за чудове свято та подарунки!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ver11.jpg