Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Навчальна екскурсія на харчові підприємства: новий досвід і враження

Напередодні Дня працівника харчової промисловості, що традиційно відзначається цієї неділі, здобувачі освіти економічного відділення (освітньо-професійної програмами «Маркетинг» та «Диджита облік») ВСП «Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ» занурились у світ виробництва, щоб на власні очі побачити, як функціонує успішний бізнес у цій сфері.

Майбутні маркетологи та бухгалтери відвідали два відомі львівські підприємства:

  • «Копальня кави», де мали можливість спостерігати за процесом роботи – від обсмажування та приготування запашної кави, до управління продажами, маркетингом та обліком у цій мережі;
  • Ресторан-пивоварня «Старгород», де спостерігали за процесом пивоваріння. Це була можливість зрозуміти, як інвестиції, облік сировини та управління виробництвом забезпечують якість та конкурентоспроможність ресторанного бізнесу. Знайомство з цим закладом стало особливим, оскільки розповідав про його діяльність випускник нашого коледжу Роман ХОМА, який є працівником ресторану.

Після знайомства з підприємствами, ми поринули в атмосферу стародавнього Львова, поєднавши навчання з культурним відпочинком. Прогулянка центром міста дозволила відчути пульс сучасного Львова, поєднаного з духом минулих століть.

Екскурсія стала чудовим поєднанням історії, архітектури та місцевих традицій, залишивши у студентів яскраві враження та нові знання.

Вітаємо всіх причетних з прийдешнім Днем працівника харчової промисловості!
Ми пишаємося тим, що готуємо фахівців, які забезпечують успіх української харчової галузі!