Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

На фасаді коледжу встановлено меморіальну таблицю Тарасу Березюку, Захиснику України, завідувачу економіко-технологічного відділення коледжу

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar11.jpg

02 березня 2023 року відбулося встановлення меморіальної таблиці Захиснику України Тарасу Березюку на фасаді Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, де він працював завідувачем економіко-технологічного відділення, викладачем історії та соціології.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar02.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar04.jpg

Тарас Березюк закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім.І.Франка. Відданий фанат львівських Карпат представник колективу «Pride”, учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист. Служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar03.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar01.jpg

З перших днів широкомаштабного наступу боронив рідну землю та його життя обірвалось у День незалежності України 24 серпня 2022 року в бою з російськими окупантами. Брав участь у тяжких боях за Попасну, Врубівку, Золоте, Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar06.jpg

Власним прикладом відданого служіння рідній Україні він був взірцем патріотизму і мужності для студентської молоді та колег.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar05.jpg

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, лейтенанта Березюка Тараса Зеновійовича відповідно до Указу Президента України №8/2023 від 09.01.2023 «Про відзначення державними нагородами України» нагороджено орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar08.jpg

До події долучилися багато людей – його родина, друзі, колеги та студенти. Вони поділилися з присутніми своїми спогадами про Героя.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tar10.jpg

Тарас Березюк назавжди залишиться в нашій пам’яті. Герої не вмирають!