Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Профорієнтаційна робота – з оптимізмом у майбутнє

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу profor01.jpg

З вірою у Перемогу дивимося у майбутнє України, а тому профорієнтаційну роботу проводимо з врахуванням викликів нашого сьогодення та умов воєнного часу.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу profor05.jpg

9 березня 2023 року в рамках проведення профорієнтаційної роботи ВСП «ЛФКХПП НУХТ» у Щирецькому ліцеї імені Героя України Богдана Ільківа під керівництвом Дідика Г.В. відділом профорієнтації Піх М.З., Навроцькою Л.О. викладачами Старик Р.Я., Сулковською А.С., Голдун Т.В., Нічкало Т.Р., Шереметою О.М., Глюзицькою Н.В., Маланюк У.І., Дзюбан І.Р., Березовецькою О.Г. був організований та проведений захід для учнів 9-11 класів Щирецького ліцею та Щирецької ЗОШ № 2.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу profor03.jpg

Під час тривоги, в укритті, викладачі випускових комісій надали присутнім інформацію про освітні програми, за якими готує спеціалістів наш заклад, провели майстер-клас приготування «Мільфею з вишнею», вікторину «Відгадай бренд за логотипом».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу profor09.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу profor08.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу profor07.jpg

Піх М.З. детально розповіла про умови вступу, про матеріальну базу, соціально-побутову інфраструктуру та запросила майбутніх абітурієнтів на майстер-клас, який відбудеться 30 березня о 14:00 год.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу profor02-06.jpg

Щиро дякуємо директорці Попович Марії Степанівні Щирецького ліцею імені Героя України Богдана Ільківа і сподіваємось на плідну співпрацю.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу profor04.jpg

Ми переможемо, бо нас не можливо зламати!