Профорієнтаційна робота у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» – один з основних сегментів педагогічної діяльності викладачів.


Так, 24 вересня 2021 р. цикловими комісіями технології бродильних виробництв» і технології хлібопекарського, кондитерського виробництв проведено профорієнтаційні заходи учням дев’ятих класів СЗШ №42 м. Львова.



Заступник директора з виховної роботи Н. М. Сембай ознайомила гостей зі спеціальностями, за якими навчаються у коледжі.

Викладачі презентували навчання у Львівському фаховому коледжі харчової переробної промисловості НУХТ, розповіли про цікаве та насичене студентське життя, можливості які отримує кожен студент після закінчення навчального закладу.


Студентка групи ХМК-2с Мудрик Софія провела майстер-клас з декорування пряничних виробів, у якому активну участь брали учні школи.


Також було проведено майстер-класи з приготування безалкогольного глінтвейну та лимонаду в лабораторії технохімічного контролю.



Школярі продегустували приготовані напої, окрім того, їх пригостили кондитерськими виробами, які приготували студенти на гуртковій роботі.



Щиро вдячні адміністрації школи СЗШ №42 м. Львова за співпрацю і сприяння у проведенні свята, а учням – за участь і проявлену зацікавленість!

