Профорієнтаційна робота у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» – один з основних сегментів педагогічної діяльності викладачів.
Так, 24 вересня 2021 р. цикловими комісіями технології бродильних виробництв» і технології хлібопекарського, кондитерського виробництв проведено профорієнтаційні заходи учням дев’ятих класів СЗШ №42 м. Львова.
Заступник директора з виховної роботи Н. М. Сембай ознайомила гостей зі спеціальностями, за якими навчаються у коледжі.
Викладачі презентували навчання у Львівському фаховому коледжі харчової переробної промисловості НУХТ, розповіли про цікаве та насичене студентське життя, можливості які отримує кожен студент після закінчення навчального закладу.
Студентка групи ХМК-2с Мудрик Софія провела майстер-клас з декорування пряничних виробів, у якому активну участь брали учні школи.
Також було проведено майстер-класи з приготування безалкогольного глінтвейну та лимонаду в лабораторії технохімічного контролю.
Школярі продегустували приготовані напої, окрім того, їх пригостили кондитерськими виробами, які приготували студенти на гуртковій роботі.
Щиро вдячні адміністрації школи СЗШ №42 м. Львова за співпрацю і сприяння у проведенні свята, а учням – за участь і проявлену зацікавленість!