Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студенти заочної форми навчання захистили курсові проєкти

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу zao1.jpg

7-8 червня 2023 року студенти заочної форми навчання освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» захистили курсові проєкти (групи ВХП-2з) з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу zao2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу zao3.jpg

Ураховуючи нинішні реалії, захист проходив у змішаному форматі (очно та онлайн).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу zao4.jpg

Студенти показали високий рівень знань.