Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студенти коледжу взяли участь у Міжнародній студентській науково-практичній конференції «Безбар’єрний туризм у ХХІ столітті: партнерство закладів освіти, бізнесу і влади»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser1.jpg

11 листопада 2021р. на базі ВСП «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбулась І Міжнародна студентська науково-практична конференція «Безбар’єрний туризм у ХХІ столітті: партнерство закладів освіти, бізнесу та влади», у якій взяли участь студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser3.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser4.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser5.jpg

Студенти разом зі своїми науковими керівниками представили такі доповіді: Зоряна Кіндій (гр. ГРС-4б) «Доступний туризм у європейському союзі» (науковий керівник к.п.н.Ірина Тарасюк); Тетяна Волоска (гр. ГРС-2с) «Сутність та принципи універсального дизайну як фактора розвитку інклюзивного туризму» (науковий керівник Наталія Чередняк); Діана Сиплива (гр. ГРС-2а) «Принципи та прийоми створення безбар’єрного середовища в сучасному суспільстві» (науковий керівник Оксана Шняк); Ірина Козак (гр. ГРС-4а) «Туризм під час пандемії Сovid-19» (науковий керівник Марія Василишин); Олександра Дриганець (гр. ГРС-3б) «Правові умови розвитку безбар’єрного туризму: українські реалії та світовий досвід» (науковий керівник Тетяна Яцина); Ірина Козак (гр. ГРС-4а) «Визначення проблем розвитку безбар’єрного туризму в Україні» (науковий керівник к.п.н.Олена Замфереско).

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser7.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser9.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser8.jpg

Основною метою цієї конференції є залучення студентства та педагогічних колективів закладів освіти до проблеми доступності об’єктів туристичної інфраструктури для осіб з інвалідністю в сучасних умовах; проведення конференції також сприяє розвитку дослідницьких інтересів здобувачів освіти та розширення їх професійних компетенцій.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser11.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу ser12.jpg

Щиро вдячні організаторам конференції, а саме Івану Костюку та Оксані Сенюрі, за запрошення, можливість поділитись результатами наукових досліджень, цікаве спілкування.

Конференція пройшла на високому рівні, цікаво, ресурсно, яскраво. Сподіваємось на подальшу тісну співпрацю та зустріч наступного року вже в офлайн-форматі.