Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Студенти освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство» успішно захистили дипломні проєкти

Попри непрості умови сьогодення, здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою «Бродильне виробництво і виноробство» денної та заочної форм навчання ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» у змішаному форматі успішно захистили дипломні проєкти.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brodd01.jpg

У представлених проєктах велика увага була приділена впровадженню інноваційних технологій, встановленню сучасного енергозберігального обладнання задля збільшення обсягів і підвищення економічної ефективності виробництва.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brodd02.jpg

Державна кваліфікаційна комісія у складі: голови Галини Лех – головного технолога ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня», заступника Михайла Григорціва – директора ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» і члена комісії Наталії Глюзицької – голови циклової комісії технології бродильних виробництв, а також завідувач механіко-технологічного відділення Юлія Журавель відзначили високий рівень підготовки здобувачів і позитивно оцінила захист усіх дипломних проєктів.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brodd03-04.jpg

Щиро вітаємо здобувачів з присвоєнням освітньо-кваліфікаційних рівнів «Молодший спеціаліст» і «Фаховий молодший бакалавр»!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brodd05.jpg