Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Сьогодні, 3 січня 2024 року, Тарасу БЕРЕЗЮКУ мало б виповнитися 36, але назавжди залишиться 34 роки

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу berezyuk-724x1024.jpg

Тарас БЕРЕЗЮК закінчив історичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка. Представник колективу «Pride», учасник Революції Гідності, ветеран російсько-української війни, артилерист.

У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ Тарас БЕРЕЗЮК очолював економіко-технологічне відділення та викладав історію і соціологію.

З перших днів широкомасштабного наступу боронив рідну землю, брав участь у тяжких боях за Попасну, Врубівку, Золоте, Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

Життя Тараса Березюка обірвалось у День незалежності України 24 серпня 2022 року в бою з російськими окупантами.

Завідувач економіко-технологічного відділення ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ», лейтенант Тарас Березюк за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (Указ Президента України №8/2023 від 09.01.2023 «Про відзначення державними нагородами України»).

Власним прикладом відданого служіння рідній Україні він був взірцем патріотизму і мужності для студентської молоді та колег.

Безмежна шана, вічна і світла пам‘ять відважному сину українського народу, мужньому захиснику та справжньому патріоту України!