Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Міжнародне стажування – важливий аспект фахового зростання

30 вересня 2021 р. у межах Тижня циклової комісії готельного обслуговування Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулась фахова мотиваційна зустріч студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з директором ресторану «Mon Сhef» Лілією Куц.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot2.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot1.jpg

Окремим аспектом зустрічі було обговорення актуальних питань, з якими зіткнулись заклади гостинності останніми роками. Насамперед було обговорено специфіку діяльності готельно-ресторанного комплексу у період пандемії, а також питання щодо особливостей обслуговування іноземних туристів, зокрема гостей із Саудівської Аравії, які заполонили туристичний ринок України цього сезону.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot3.jpg

Також Лілія Куц поділилася власною історією кар’єрного росту від студентки спеціальності «Готельно-ресторанна справа» нашого коледжу до керівника ресторану «Mon Сhef», зробивши особливий акцент на важливості міжнародного стажування.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot4.jpg

Викладачі циклової комісії готельного облуговування та студенти підбили підсумки міжнародного стажування студентів відділення готельно-ресторанної справи у Болгарії під час літніх канікул. Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Виробництво харчової продукції» проходили міжнародне фахове стажування в Болгарії у готелі White Lagoon Beach****, де закріпили та поглибили теоретичні знання з організації та технології обслуговування у готельних підприємствах відповідно до міжнародних стандартів, ознайомилися з інноваційними технологіями готельно-ресторанного бізнесу, організацією послуг харчування і виробничих процесів у одному з кращих готельних комплексів Болгарії та вдосконалили комунікаційні навики та знання іноземної мови.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot5.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot7.jpg

Присутня на підведенні підсумків стажування Ольга Білан – виконавчий директор компанії «Інтернообмін» висловила вдячність від себе особисто та адміністрації готельно-ресторанного комплексу White Lagoon Beach**** за підготовку фахівців, що володіють високим рівнем практичних навиків, є відповідальними та ініціативними, а також вручила учасникам стажування сертифікати про проходження міжнародного стажування, що надає нашим студентам суттєві конкурентні переваги на ринку праці.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot9.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot10.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot11.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot12.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot13.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot14.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot15.jpg

Сколоздра Дмитро Романович завідувач відділення готельно-ресторанної справи зауважив, що нові реалії об’єктивно вимагають від коледжу істотно підвищити роль всіх аспектів міжнародного співробітництва в цілому, та міжнародних зв’язків зокрема. Міжнародне стажування студентів у Болгарії є ефективним напрямом підвищення якості підготовки фахівців відділення готельно-ресторанної справи.

Студенти, учасники стажування, поділились враженнями про стажування, висловили вдячність директору коледжу Михайлу Володимировичу Григорціву, який особливо турбується про забезпечення студентів кращими базами практики для корисного, цікавого та насиченого проходження практики з отриманням успішного досвіду для майбутньої професійної діяльності, а також викладачам циклової комісії готельного обслуговування за організацію та підтримку впродовж усього стажування у Болгарії.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot6.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot8.jpg

Викладачі циклової комісії готельного обслуговування та студенти висловлюють щиру вдячність керівництву готельно-ресторанного комплексу «Асторія» та особисто директору ресторану «Mon Сhef»» Лілії Куц за здобутий професійний досвід, мотиваційну розповідь і можливість ознайомитись з одним з кращих закладів гостинності Львова! А також щиро вдячні Ользі Білан – виконавчому директору компанії «Інтернообмін» за можливість проходження міжнародного стажування студентами коледжу у Болгарії, постійний супровід і підтримку учасників проєкту!

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу hhot16.jpg