Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Тренінг «Тайм-менеджмент. Методи управління часом» в рамках тижня циклової комісії економічних дисциплін

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men01.jpg

Як не втрачати час та все встигати, бути продуктивними, ефективними та зібраними? – всього цього вчились здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ на тренінгу, організованому в рамках тижня циклової комісії економічних дисциплін Анною КОВАЛЬ та Марією КИКОТЬ рекрутерами компанії «Холдинг Емоції! FEST».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men02.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men03.jpg

Управління часом є важливим інструментом у сучасному житті, оскільки допомагає досягати більшої продуктивності, знижує рівень стресу і допомагає краще використовувати обмежений ресурс – час, зазначила викладач циклової комісії економічних дисциплін Марія ВАСИЛИШИН.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men04.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men05.jpg

Розуміння того, що таке тайм-менеджмент та якими є його принципи, дозволяє не лише досягати цілей з мінімальними зусиллями та у потрібні терміни але й також тримати у балансі різні сфери життя, не жертвуючи відпочинком, спілкуванням з рідними, піклуванням про власне здоров’я.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men06.jpg

Тайм-менеджмент це вміння яке варто прокачувати постійно, оскільки сьогодні це вже не додаткова перевага, а обов’язкова навика для будь-якого фахівця. І таку нагоду сьогодні отримали здобувачі освіти за освітньо-професійними програмами «Маркетинг», «Готельно-ресторанна справа», «Виробництво харчової продукції» в офлайн (групи МА-2, МА-3, ГРС-2, ГРС-3б) та онлайн (групи МА-1с, ГРС-4, ВХП-3с) форматі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men07.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men08.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men09.jpg

Необхідно пам’ятати те, що час – це зовсім не гроші, адже він значно дорожчий. Час, на відміну від грошей, не можна накопичити, а тим більше – використати його двічі.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу men10.jpg

За результатами тренінгу кожен учасник вивів власну формулу ефективного тайм-менеджменту, поділився пережитими емоціями та висловив готовність застосовувати набуті уміння на практиці.