«Львів пахне кавою, кавою, кавою й дощем….» Під чарівні слова пісні Вікторії Пархоменко 1 жовтня 2021 р. розпочалось «ароматне дійство» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ.
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі циклової комісії готельного обслуговування вітали студентів і працівників коледжу з Міжнародним днем кави, пригощали ароматним напоєм з побажаннями, щоб філіжанка кави зігріла цей день.
До привітань долучилася випускниця спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 2020 року – Гордійчук Софія, яка працює баристою у кав’ярні Aroma Kava та презентувала майстер-клас з приготування кави. Гості заходу дізнались багато цікавого про каву, її види, сорти, технологію виробництва та заварювання, мистецтво споживання.
Студенти всіх курсів долучилися до «кавового» фоточеленджу.
І насамкінець були підбиті підсумки тижня циклової комісії готельного обслуговування та нагородження учасників.
Викладачі циклової комісії готельного обслуговування висловлюють щиру подяку у проведенні тижня комісії адміністрації коледжу, викладачам і, звичайно, студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»!