Упродовж 22-23 лютого 2023 р. здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» складали кваліфікаційний іспит.
Якість виконання комплексного завдання з фахових дисциплін студентів групи ВХП-3с освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» оцінювала Державна кваліфікаційна комісія у складі: голова – Леся Демків – директор ПП «Промінець»; заступник голови – Михайло Григорців – директор ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» і член комісії – Тетяна Нічкало – викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи.
Комісія відзначила, що студенти виявили достатній і високий рівень знань з предметів, включених до екзамену. Здобувачі освіти обґрунтовано аналізували ситуаційні завдання, продемонстрували вміння характеризувати заклади ресторанного господарства різних типів, складати меню, виробничі програми, графіки виходу на роботу, виконувати технологічні та економічні розрахунки, характеризувати форми обслуговування споживачів, види банкетів тощо.
Вітаємо! Бажаємо випускникам успішного та щасливого майбутнього, вагомих звершень на професійному шляху.