До Дня святого Валентина члени гуртка «Крафтяр» з керівниками, викладачами циклової комісії технології харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ- Лідією ВОЛЬСЬКОЮ та Олександрою ДОВБУШ, презентували сухе червоне вино, яке дозрівало близько трьох місяців.
Так як кохання є не лише приємно-солодким, але і ніжно-терпким, саме з такими нотками терпкості учасники гуртка отримали вино, що є чудовою ознакою хорошої якості напою!
Гуртківці спеціальності «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології харчових продуктів напоїв мінеральних та питних вод» отримали приємні враження від дегустації вина, удосконалили свої знання, вміння, навички та з користю провели вільний час.