Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся захист звітів з навчальної практики студентами освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство»

Відбувся захист звітів з навчальної практики студентами освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство»

В період з 15 по 19 листопада 2021 року студенти третього курсу Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спеціальності «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Бродильне виробництво і виноробство») проходили навчальну практику з дисципліни «Технологія галузі» під керівництвом викладача спецдисциплін…

Відбулося чергове засідання методичної ради коледжу

Відбулося чергове засідання методичної ради коледжу

18 листопада 2021 року у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося чергове засідання методичної ради. Нараду під керівництвом заступника директора з навчальної роботи к.п.н. Ірини Тарасюк проведено в дистанційному форматі з використанням платформи GoogleMeet за наступним порядком…

Студенти коледжу взяли участь у Міжнародній студентській науково-практичній конференції «Безбар’єрний туризм у ХХІ столітті: партнерство закладів освіти, бізнесу і влади»

Студенти коледжу взяли участь у Міжнародній студентській науково-практичній конференції «Безбар’єрний туризм у ХХІ столітті: партнерство закладів освіти, бізнесу і влади»

11 листопада 2021р. на базі ВСП «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбулась І Міжнародна студентська науково-практична конференція «Безбар’єрний туризм у ХХІ столітті: партнерство закладів освіти, бізнесу та влади», у якій взяли участь студенти ВСП «Львівський фаховий коледж харчової…

Викладачі коледжу взяли участь у міжнародному вебінарі, присвяченому пивоварінню

Викладачі коледжу взяли участь у міжнародному вебінарі, присвяченому пивоварінню

18 листопада 2021 р. у межах проведення Дня напоїв кафедрою харчових наук Копенгагенського університету разом із Скандинавською школою пивоваріння був проведений вибінар, присвячений пивоварінню.

Відбулось відкрите заняття з дисципліни «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів»

Відбулось відкрите заняття з дисципліни «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів»

17 листопада 2021 р. викладачем Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ циклової комісії виробництво харчової продукції Галиною Ясінською було проведено дистанційне лекційне відкрите заняття з дисципліни «Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів» на тему «Технологія виготовлення бісквітних та пісочних…

Відбувся онлайн-захист звітів з навчальної практики за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

Відбувся онлайн-захист звітів з навчальної практики за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа»

19 листопада 2021 р. у студентів Львівського фахового колежу харчової і переробної промисловості НУХТ, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», відбувся онлайн-захист звітів з навчальної практики «Вступ до фаху» у групах ГРС-1с, ГРС-2а, ГРС-2б.

Студенти коледжу – переможці олімпіад!

Студенти коледжу – переможці олімпіад!

Студентка І курсу Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ спеціальності «Комп’ютерні науки» (група КН-1) Анастасія Корнецька отримала ДИПЛОМ ПЕРЕМОЖНИЦІ за І місце у Всеукраїнській олімпіаді з інформатики («Всеосвіта Осінь -2021»). Щиро вітаємо переможницю олімпіади Анастасію Корнецьку та її…

Відбулось відкрите заняття з дисципліни «Екологія»

Відбулось відкрите заняття з дисципліни «Екологія»

11 листопада 2021 р. викладачем Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ циклової комісії бродильних виробництв Оксаною Стадник було проведено дистанційне лекційне відкрите заняття з дисципліни «Екологія» на тему: «Види забруднення , їх наслідки для природних і штучних екосистем…

Викладачі коледжу взяли участь у вебінарі «Крафтова випічка – можливість бути в тренді»

Викладачі коледжу взяли участь у вебінарі «Крафтова випічка – можливість бути в тренді»

10 листопада 2021 р. відбувся вебінар «Крафтова випічка – можливість бути в тренді» від компанії Lesaffre. У вебінарі взяли участь викладачі Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ к.т.н. Мар’яна Назар, Уляна Маланюк та Наталія Глюзицька. Учасники вебінару ознайомилися…

Відбулась web-конференція на тему:
«Сучасні тенденції маркетингу та облік
і звітність у циркуляційній системі
харчових підприємств»

Відбулась web-конференція на тему: <br/>«Сучасні тенденції маркетингу та облік <br/>і звітність у циркуляційній системі <br/>харчових підприємств»

10 листопада 2021 року в межах проведення тижня комісій економічних дисциплін і обліку та оподаткування у Львівському фаховому коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ відбулась web-конференція на тему: «Сучасні тенденції маркетингу та облік і звітність у циркуляційній системі харчових підприємств».…