Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Коледж частково відновлює очний режим навчання

Коледж частково відновлює очний режим навчання

УВАГА! На виконання рішення Міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (протокол №62 від 07.12.2021р.) з 13 грудня 2021р. ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відновлює очний режим для: 🗸   навчання груп МА-1, БО-1, КН-1, ЕР-1,…

Відбулося засідання щодо особливостей організації та проведення атестації педагогічних працівників коледжу
у 2021/2022 н.р.

Відбулося засідання щодо особливостей організації та проведення атестації педагогічних працівників коледжу <br/>у 2021/2022 н.р.

02 грудня 2021р. у ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» в режимі онлайн за організації заступника директора з навчальної роботи, к.п.н. Ірини Тарасюк та завідувача навчального науково-методичного відділу Ігора Леськіва відбулося засідання щодо особливостей організації та проведення…

Викладач коледжу взяв участь у Міжнародній науковій конференції «ISB – INMA TEH»

Викладач коледжу взяв участь у Міжнародній науковій конференції «ISB – INMA TEH»

Викладач циклової комісії обладнання харчових виробництв Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ к.т.н. Р.В. Городняк взяв участь у Міжнародній науковій конференції «ISB – INMA TEN» TECHNOLOGIES AND TECHNICAL SYSTEMS IN AGRICULTURE, FOOD INDUSTRY AND ENVIRONMENT.

27 листопада 2021 року – День пам’яті жертв Голодомору

27 листопада 2021 року – День пам’яті жертв Голодомору

“Згадайте нас – бо ми колись жили. Зроніть сльозу і хай не згасне свічка! Ми в цій землі житами проросли, Щоб голоду не знали люди вічно.” Традиційно в четверту суботу листопада в Україні відзначають День пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років. 23 листопада 2021…

Онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності коледжу

Онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності коледжу

25 листопада 2021 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулось онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності за таким планом роботи:

Відкрите заняття з дисципліни
«Економіка, організація, планування та управління»

Відкрите заняття з дисципліни <br/>«Економіка, організація, планування та управління»

23 листопада 2021 р. викладач-методист циклової комісії економічних дисциплін Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ к.е.н. Старик Р.Я. в дистанційному режимі провела відкрите заняття з дисципліни «Економіка, організація, планування та управління» для студентів спеціальності «Харчові технології» освітньо-професійна програма…

Відбулась гостьова лекція на тему
«Інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів»

Відбулась гостьова лекція на тему <br/>«Інноваційні технології виробництва хлібобулочних виробів»

23 листопада 2021 р. для студентів Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології» освітньо-професійною програмою «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів», відбулась гостьова лекція, яку провела проф. д.т.н. Сильчук Тетяна Анатоліївна,…

Студенти коледжу зустрілись з представником кондитерського виробництва ТОВ «Монарх»

Студенти коледжу зустрілись з представником кондитерського виробництва ТОВ «Монарх»

22 листопада 2021 р. відбулась онлайн зустріч директора з персоналу кондитерського виробництва ТОВ «Монарх» Ольги Глушень з студентами випускових груп освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» Львівського фахового коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ (групи ХМК-4…

Проведено виховний захід
«Основні правила толерантної особистості»

Проведено виховний захід <br/>«Основні правила толерантної особистості»

16 листопада 2021 р. для студентів Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ освітньо-професійних програм «Бродильне виробництво і виноробство», «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв», «Комп’ютерні науки», відбувся спільний виховний захід з нагоди Міжнародного дня толерантності.