Науково-практична конференція за результатами технологічної практики студентів груп ХМК-4 і ХМК-3С на тему: “Сучасні тенденції у виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів”.
Здобувачі освіти, які навчаються за ОПП “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”, проходили практику на провідних підприємствах м. Львова та області, де ознайомилися з інноваційними технологіями, сировиною і обладнанням, практично спробували себе в якості майбутніх фахівців, що підтвердили змістовними і цікавими доповідями.
Участь у конференції взяли також запрошені стейкхолдери з компанії “SHOco” – керівник пекарні Павло КРОПИВКО, та менеджер з персоналу – Марія ДЗЮБ, випускниця спеціальності “Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів”.
Здобувачів освіти ознайомили з концепцією компанії, локаціями і широким асортиментом продукції, яку виготовляють. На завершення студенти взяли участь у вікторині, а переможці за правильні відповіді отримали смачні призи від організаторів
Наших здобувачів із радістю запрошують для проходження практики і подальшого працевлаштування в компанію “SHOco”.
Дякуємо адміністрації коледжу, стейкхолдерам, доповідачам і всім гостям за участь в конференції!