Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відкрите заняття з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу foto-balko01.jpg

04 березня 2024р. відбулося відкрите лекційне заняття викладача циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ Олени БАЛКО у групі ВХП-2 з дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» на тему «Організація роботи цеху по виробництву овочевих напівфабрикатів».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу foto-balko02.jpg

У межах тематики відкритої лекції лектором було розкрито особливості організації роботи овочевого цеху, асортимент напівфабрикатів, а також детально охарактеризовано технологічний процес обробки овочів, організацію робочих місць в цеху.

Лекцію супроводжував влучно підібраний презентаційний матеріал, який включав відео- та фото матеріали із зазначеної тематики. Це дозволило викладачу застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу здобувачів освіти протягом усього заняття.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу foto-balko03.jpg

Лекція проведена на високому науково-теоретичному і методичному рівнях та відповідає сучасним вимогам закладу фахової передвищої освіти. Заняття одержало схвальні відгуки від методистів та колег, зокрема відзначено професіоналізм викладача, вміння зосередити увагу студентів на головних положеннях матеріалу лекції, створити робочу та творчу атмосферу.