16 лютого 2024 р. відбувся захист виробничої практики здобувачів освіти третього та четвертого курсу за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа».
Виробнича практика тривала 7 тижнів. Базами практики були готельно-ресторанні комплекси різних форм власності. Здобувачі освіти успішно виконали всі поставлені перед ними завдання відповідно до програми практики.
На захисті виробничої практики були присутні заступник директора з навчально-виробничої роботи Григорій ДІДИК та викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи – Наталія ЧЕРЕДНЯК, Оксана ШНЯК, Тетяна ЯЦИНА, Тетяна ГАРАСИМ.
Комісією було відзначено високу якість підготовлених презентацій з демонстрацією зібраних матеріалів та оформлення щоденника-звіту з детальним описом конкретних робіт, які виконували здобувачі під час проходження виробничої практики.
Під час захисту випускники підтвердили отримані ґрунтовні знання та професійні навики, які дозволять їм бути компетентними фахівцями з готельно-ресторанної справи.