Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Правила прийому


Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - prijmalna2web.jpg

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ
до ВСП «Львівський фаховий коледж харчової і переробної
промисловості Національного університету харчових технологій»
у 2025 році


Інформаційна таблиця 1
Перелік освітньо-кваліфікаційних ступенів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання

Інформаційна таблиця 2
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра осіб, які здобули базову середню освіту, повну загальну середню освіту, освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітникa.


Наказ про введення в дiю Правил прийому до Нацiонального унiверситету харчових технологiй у 2025 роцi


ПОРЯДОК ПРИЙОМУ
ДЛЯ ЗДОБУТТЯ ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ В 2024 РОЦІ


Наказ про затвердження положення про Приймальну комісію, порядку роботи апеляційної комісії, положення про підсумкову атестацію

Додаток 1.
Положення про Приймальну комісію Національного університету харчових технологій (в т.ч. для відокремлених структурних підрозділів) у 2025 році

Додаток 2.
Порядок роботи апеляційної комісії

Додаток 3.
Положення про порядок проведення підсумкової атестації випускників підготовчих курсів та успішне закінчення підготовчих курсів Національного університету харчових технологій у 2025 році