Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Відбувся захист звітів з навчальної практики студентами освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство»

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod12.jpg

В період з 15 по 19 листопада 2021 року студенти третього курсу Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спеціальності «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Бродильне виробництво і виноробство») проходили навчальну практику з дисципліни «Технологія галузі» під керівництвом викладача спецдисциплін Мирослави Сагайдак.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod13.jpg

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod14.jpg

Метою навчальної практики було ознайомлення студентів зі специфікою майбутнього фаху, отримання ними знань з виробництва міцних алкогольних напоїв: віскі, ром, коньяк, саке, узо, бурбон тощо.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod15.jpg

Завершальним етапом практики було оформлення кожним студентом звіту відповідно до отриманого індивідуального завдання та його захист. Усі студенти активно брали участь у практичних заняттях, виконали індивідуальні завдання та успішно їх захистили.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod16.jpg

Захист студентів проходив за участі завідувача механіко-технологічного відділення к.е.н. Юлії Журавель; голови циклової комісії технології бродильних виробництв Наталії Глюзицької та куратора групи Олени Шевчук.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу brod11.jpg