Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості

Проведено виховний захід
«Основні правила толерантної особистості»

16 листопада 2021 р. для студентів Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ освітньо-професійних програм «Бродильне виробництво і виноробство», «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв», «Комп’ютерні науки», відбувся спільний виховний захід з нагоди Міжнародного дня толерантності.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tol2.jpg

Організувала і провела захід викладач циклової комісії обладнання харчових виробництв Марія Панасюк.

Мета виховного заходу допомогти студентам виявити та розвинути основні якості толерантної особистості, сформувати уявлення про толерантну та інтолерантну поведінку.

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу tol1.jpg

Толерантність означає повагу, сприйняття та розуміння великого різноманіття культур нашого світу, форм самовираження та самовиявлення людської особистості. Формуванню толерантності сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті й переконань.

Відвідали виховний захід викладачі – куратори коледжу к.т.н. Роман Городняк, Марта Брусенцова, Олег Пастирський.

Викладачі побажали студентським групам, щоб в них завжди панували доброта, повага, взаєморозуміння, оскільки толерантність людей є найважливішою умовою миру і злагоди в сім’ї, колективі та суспільстві.